Välj standardprogram

Det kan hända att standardprogrammet för att visa websidor ändras. För att återställa Internet Explorer som standardläsare gör följande:

1. Klicka på startknappen och välj sedan Standardprogram i startmenyn

2. Klicka på Ange dina standardprogram

3. Markera Internet Explorer ute till vänster och sedan Ange det här programmet som standardprogram. Klicka sedan på OK

4. Nu ska allt vara klart och websidor bör igen öppnas med Internet Explorer.