Vita program ikoner

Om du har vita programikoner i startmenyn, på skrivbordet eller i snabbstartsfältet så ligger dessa kvar sedan den gamla Citrix miljön. Anledningen till att dessa inte funkar är att dom pekar mot platser som inte längre finns. Alla program finns istället under Start / Alla program.

För att radera dessa höger-klickar du på ikonen och väljer Ta bort från den här listan.

För att få en genväg till en applikation direkt under Start kan du högerklicka på applikationen och välja Fäst på Start-meny