Ansluta med Mac

För att ansluta med en Mac behöver du ladda hem Microsoft Fjärrskrivbnord från Appstore. Här finns en länk till websidan: https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-remote-desktop/id715768417?mt=12&ls=1

När du startar programmet ser du följande fönster. Klicka på knappen New

Fyll i info enligt nedan. tänk på att ange haluxa\ innan ditt användarnamn. Backslash fås genom att användaren trycker shift+alt+7. När allt är ifyllt klickar du på rullgardinen "No gateway configured"

Välj Add gateway

Skapa en ny gateway enligt nedan

Välj rätt gateway i rullgardinen

Gå till fliken Session och bocka i Forward printing devices

Klicka på det röda krysset för att spara

Nu är det klart.

Du kan exportera genvägen till skrivbordet genom att högerklicka på anslutningsobjektet i listan och välj Export, default föreslår den skrivbordet så låt den hamna där. Nu är det bara att dubbelklicka och köra