Utskrifts problem

1. Kontrollera lokal utskrifter
Kontrollera först att det går att skriva ut till skrivaren lokalt och att skrivaren inte varnar för slut på papper eller toner. Gäller det en kvittoskrivare så testa att skriva ut några rader från anteckningar.

2. Query Printers
Gå till Start/Program/BRP Systems/Skrivarinställningar och välj fliken Printers. Klicka där på Query Printers, applikationen kommer då att gå igenom och anropa alla lokala skrivare och detta bör avslutas med Query Success.

3. Rensa Registret
Inställningar för varje skrivare sparas i registret. I vissa fall kan dessa nycklar bli korrupta och man får då manuellt redara dom. Radera alla nycklar under HKCU\Software\triCerat\Simplify Printing\Printers. Kör sedan en Query Printers enligt punkt 2.