Problem med OKI skrivare

Vissa OKI skrivare kan ibland göra att utskrifterna från BRP ser ihop-tryckta ut. Detta är ett problem i OKI drivrutinen och man kan kompensera det genom att lägga in en registernyckel enligt nedan:

1. Stäng ner BRP
2. Starta regedit.exe
3. Gå till HKLM\Software\triCerat\Simplify Printing\Printers\”OKI printer name”
4. Skapa en REG_DWORD med namnet “IgnoreLogPixels” och värdet 1
5. Stäng regedit
6. Gå till skrivarinställningar, fliken Printers och klicka på Query Printers
7. Starta BRP igen och se om utskrifterna är ok.