Prioritera skrivare

Man kan bara ta med sig fyra lokala skrivare att använda med BRP. För att få med sig rätt skrivare kan man behöva göra några inställningar. Klicka på Start/Program/BRP Systems/Skrivarinställningar och välj fliken Printers

I det vänstra fältet ser du dom skrivare som finns installaerade på din lokala dator och till höger finns två fält: Prefered och Denied Printers. Markera den eller dom skrivare som du ska använda med BRP och flytta dom till Preferred Printers. Markera också virtuela skrivare så som pdf och fax skrivare och flytta dom till denied printers. Klicka OK för att spara inställningarna.