Utloggad direkt från Mac

Om man ansluter från en Mac och blir utloggad direkt beror det vanligtvis på att man har ett mellanslag i datornamnet.

När BRP startar körs ett script och detta funkar inte om det finns mellanslag i datornamnet varpå man blir utloggad direkt. För att korrigera detta behöver man ändra datornamnet, detta gör du under Systeminställningar -> Delning. Vanligtvis döper mac datorn till något i stil med "Kalle Kulas Macbook Pro", ändra detta till tex "Kalle-Kulas-Macbook-Pro"