BRP drift baserad i Norge

På grund av den nya kassalagen så ligger alla nya Norge kunder i en driftsmiljö baserad i Norge. För dessa kunder krävs en annan BRP klient som du kan ladda hem nedan. Byter du från en äldre klient så glöm inte att avinstallera denna först.

Programvaror
Börja med att ladda hem och installera programvarorna nedan:

BRP Klient för Norge

Klicka här för att ladda hem klienten för Norge baserad drift
För Windows 7,8 och 10

Utskriftsklient

Klicka här för att ladda hem programvaran för utskrifter
För Windows 7,8 och 10

MAC
Använder du en Mac finns instruktioner via denna länken: http://www.netono.se/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=112

Nätverk och portar
För att klienten ska fungera böhöver port TCP 33389 vara öppen för utgående trafik.