Netono AB grundades 2006 och tillhandahåller idag tjänster och produkter till ca 300 företag och organisationer av olika storlekar i Sverige och Norge. Vi har idag 6 anställda. Vårt huvudkontor och serverhall finns i Järnbrott, Västra Frölunda, därutöver finns ett kontor i Stockholm. Bland våra tjänster finns alla former av serverhosting, mail, samarbetsplattformar, datorinstallationer, support och drift samt försäljning av IT-produkter.

 

Netono AB söker Supporttekniker

Netono AB grundades 2006 och tillhandahåller idag tjänster och produkter till ca 300 företag och organisationer av olika storlekar i Sverige och Norge. Vi har idag 6 anställda. Vårt huvudkontor och serverhall finns i Järnbrott, Västra Frölunda, därutöver finns ett kontor i Stockholm. Bland våra tjänster finns alla former av serverhosting, mail, samarbetsplattformar, datorinstallationer, support och drift samt försäljning av IT-produkter..

Arbetsuppgifter

Din arbetsroll kräver att du som person har lätt för att arbeta med andra människor, lyssna, kommunicera och vara problemlösare. 

Kvalifikationer

Som person har du ett brinnande intresse för teknik med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT.
Du har grundläggande kunskaper och/eller erfarenhet av nätverk och Microsofts klient-/serversystem. Vi ser gärna att du är systematisk, duktig på att dokumentera och har ett analytiskt och logiskt tänkande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har gärna B-körkort.

Meriterande kunskaper

Tjänsten

Anställningsform: tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: heltid
Tillträde: snarast
Löneform: månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-10-31, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV till: info@netono.com